Optimaliseer uw netwerk & mobiliseer zwakke schakels

Is uw netwerk voldoende beveiligd en opgewassen tegen aanvallen van buitenaf? Het is een vraag die elk bedrijf zich zou moeten stellen, want hackers, virussen, enz. zijn steeds creatiever en inventiever om uw IT-security te ondermijnen. Een uitstekende bescherming van uw netwerk vereist dus ook een creatieve en vooral solide aanpak. Cookies & Cloud analyseert en optimaliseert uw bedrijfsnetwerk zodat alle in- en output niet alleen veilig verloopt, maar ook op een performante en dynamische manier fungeert binnen het geheel van alle bedrijfsprocessen.

Een allesomvattende beveiligingsstrategie voor uw ICT-omgeving

De beveiliging van een zakelijke omgeving moet in deze flexibele tijden consistent en vooral overal aanwezig zijn. Uw data en netwerk verdienen de beste bescherming, maar het is evenzeer belangrijk om te waken over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Het uitvallen van computers of andere systemen, kan immers ook een grote impact hebben op de continuïteit binnen uw bedrijf of organisatie. Met F-Secure bieden we een hoogwaardige cyberbeveiliging aan voor uw volledige ICT-omgeving.

  • Netwerkbeveiliging

    Een UTM (Unified Threat Management) firewall is eigenlijk de eerste laag van bescherming en bijgevolg een onmisbare schakel in uw netwerkbeveiliging. De UTM Firewall regelt het verkeer tussen uw intern netwerk en het internet. Dit is dan ook niet alleen een betrouwbare en allround beveiligingsoplossing voor uw organisatie, maar verschillende functionaliteiten dragen bij aan een gewaarborgde en veilige netwerkomgeving. Verdacht netwerkverkeer wordt gemonitord en bij detectie onmiddellijk geblokkeerd. Ook over apps en andere software wordt steeds nauwgezet gewaakt; risicovolle websites worden geweerd. Een UTM Firewall voorziet zichzelf automatisch van de nieuwste virus- en malware definities waardoor u steeds adequaat beschermd bent.

  • Computerbeveiliging

    F-Secure Computer Protection beschermt al uw Windows- en Mac-systemen. Waar standaard antivirusproducten ophouden, gaat F-Secure nog een stapje verder. Real-time bedreigingsinformatie, algoritmen voor machineleren en een proactieve bescherming tegen alle mogelijke bedreigingen. Het zijn maar een aantal aspecten van dit high-end beveiligingsproduct, gestoeld op de meest recente technologie.

  • Mobiele beveiliging

    Met F-Secure Freedom for Business beschermt en beheert u alle smartphones en tablets met iOS en Android binnen uw onderneming. Het Mobile Device Management past proactieve beveiligingsregels toe en bewaakt de status van alle endpoints. Uw mobiele apparaten worden zowel proactief als reactief beveiligd tegen ransomware, kwaadaardige content of onveilige websites. Een moderne, ultralichte technologie bevordert bovendien een langere batterijwerkduur en een optimale performance.

Beveilig uw gegevens met relevante back-up oplossingen

Bedrijfsdata zijn van primordiaal belang voor het goed functioneren van een bedrijf en we raden dan ook aan om nauwgezet met deze gegevens om te springen. Maakt u regelmatig kopieën? En wat in geval van nood? Heeft uw bedrijf al een back-upstrategie uitgewerkt? Cookies & Cloud helpt u bij het opstellen van verschillende back-upscenario’s die aansluiten op de noden van uw onderneming. Hiervoor voorzien wij robuuste en flexibele back-upoplossingen die uw gegevens veilig bewaren, zelfs bij hardwarestoringen of acute systeemkortsluitingen.

De heilige Drievuldigheid van een goede back-upstrategie:

Zoekt u het liever in de wolken? Via cloud back-up schrijft u als het ware uw gegevens weg naar een andere fysieke locatie. Deze methode biedt u de best mogelijke verzekering van uw bestanden. Er zijn verschillende clouddiensten, elk met hun eigen features. Wij gaan graag met u door de pro’s en contra’s van deze diensten om zo voor u de beste back-upstrategie op te zetten.

Een firewall en een goede back-upstrategie zijn duidelijk een onmisbaar onderdeel voor de beveiliging van uw ICT-infrastructuur.

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies ›