Cookies & Cloud - Business - ICT

Cloudoplossingen

Cloudoplossingen zorgen voor flexibiliteit in uw bedrijf

Door uw volledige werkomgeving op te nemen in de cloud hebt u een businessondersteunend platform dat ervoor zorgt dat alle bedrijfsdocumenten, agenda’s en andere relevante bestanden op een snelle en veilige manier kunnen gedeeld worden via om het even welk apparaat.

Synology Cloudoplossingen

Synology combineert het beste van twee werelden. U behoudt de volledige controle over uw bestandsopslag terwijl u toch geniet van de flexibiliteit van de cloud. U creëert als het ware uw eigen privécloud zonder dat u hierbij afhankelijk bent van derde partijen.

Zowel u als uw collega’s openen en bewaren bestanden op om het even welke locatie en op een apparaat naar keuze. Synology is ontworpen voor alle platformen en ondersteunt verschillende protocollen. Met deze formule bent u overigens niet verbonden aan abonnementskosten en stemt u zelf uw beveiligingsinstellingen af.

Realtime synchronisatie van gegevens op al uw apparaten via CloudStation

Zowel computers, mobiele apparaten als andere Synology NAS worden in real time gesynchroniseerd. Uw bestanden zijn steeds beschikbaar op het moment dat u ze nodig hebt. Elke wijziging die u aanbrengt via om het even welk apparaat wordt automatisch op alle andere apparaten bijgewerkt.

Feilloze bestandsuitwisseling via DiskStation

DiskStation ondersteunt een perfecte uitwisseling van bestanden tussen Windows, Mac en Linux met om het even welk netwerkprotocol. Op een makkelijke en eenvoudige manier maakt u verbinding met het DiskStation alsof het hier gaat om een lokaal netwerkstation.

Met Microsoft 365 uw hele werkomgevingveilig en toegankelijk in de cloud

Met Microsoft 365 kunt u al uw vertrouwde toepassingen blijven uitvoeren, maar dan via de cloud. Zo hebt u altijd en overal toegang tot uw bestanden en blijft u uw programma’s ongehinderd gebruiken op om het even welk apparaat en steeds in real-time. Bovendien is Microsoft 365 uiterst flexibel en kan het volgens uw specifieke vereisten volledig gebouwd worden.

Wilt u ook een efficiëntere samenwerking en hogere productiviteit op de werkvloer? We luisteren graag naar u.