Synology Cloudoplossingen

Synology combineert het beste van twee werelden. U behoudt de volledige controle over uw bestandsopslag terwijl u toch geniet van de flexibiliteit van de cloud. U creëert als het ware uw eigen privécloud zonder dat u hierbij afhankelijk bent van derde partijen.

Zowel u als uw collega’s openen en bewaren bestanden op om het even welke locatie en op een apparaat naar keuze. Synology is ontworpen voor alle platformen en ondersteunt verschillende protocollen. Met deze formule bent u overigens niet verbonden aan abonnementskosten en stemt u zelf uw beveiligingsinstellingen af.

Realtime synchronisatie van gegevens op al uw apparaten via CloudStation

Zowel computers, mobiele apparaten als andere Synology NAS worden in real time gesynchroniseerd. Uw bestanden zijn steeds beschikbaar op het moment dat u ze nodig hebt. Elke wijziging die u aanbrengt via om het even welk apparaat wordt automatisch op alle andere apparaten bijgewerkt.

Feilloze bestandsuitwisseling via DiskStation

DiskStation ondersteunt een perfecte uitwisseling van bestanden tussen Windows, Mac en Linux met om het even welk netwerkprotocol. Op een makkelijke en eenvoudige manier maakt u verbinding met het DiskStation alsof het hier gaat om een lokaal netwerkstation.

Met Microsoft 365 uw hele werkomgeving veilig
en toegankelijk in de cloud

Met Microsoft 365 kunt u al uw vertrouwde toepassingen blijven uitvoeren, maar dan via de cloud. Zo hebt u altijd en overal toegang tot uw bestanden en blijft u uw programma’s ongehinderd gebruiken op om het even welk apparaat en steeds in real-time. Bovendien is Microsoft 365 uiterst flexibel en kan het volgens uw specifieke vereisten volledig gebouwd worden.

Steeds de meest recente Microsoft Officeversie op al uw toestellen (pc, tablet, smartphone,…)

Makkelijker en beter samenwerken: een ruime mailbox, schermdelen, videoconfereties,..

Veilige en betrouwbare omgeving: transparantie en privacy tussen de verschillende gebruikers is gegarandeerd.

Eenvoudig beheer en kostenefficiënt: u beheert licenties en gebruikers online en betaalt enkel wat u verbruikt.

Wilt u ook een efficiëntere samenwerking en hogere productiviteit op de werkvloer? We luisteren graag naar u.

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies ›

Cookies & Cloud biedt snelle en veilige methodes om digitale mediabestanden met iedereen en overal te delen.

Mensen schakelen elke dag tussen verschillende apparaten. Of u nu op kantoor een rapport aan het opstellen bent, of in een koffiebar aan een project aan het werken bent, met een privé-cloud gaat u gewoon verder met werken, waar u ook bent.

Cloud Station synchroniseert gegevens op al uw apparaten; zoals computers, mobiele apparaten of andere Synology NAS. Elke wijziging die u uitvoert, wordt automatisch op andere apparaten bijgewerkt. Bouw uw privé-cloud zodat uw bestanden beschikbaar zijn waar en wanneer u ze nodig hebt.

Naadloos en compatibel delen op verschillende platforms

Met uitgebreide ondersteuning voor diverse netwerkprotocollen garandeert DiskStation een feilloze bestandsuitwisseling tussen Windows®, Mac® en Linux®. Het maakt niet uit welk protocol u nodig hebt, we hebben ze allemaal. Maak simpelweg verbinding met de DiskStation alsof het een lokaal netwerkstation is.