Cookies & Cloud - Business - ICT

MyGlue Klantenportaal

Efficiënt Samenwerken: voor Naadloos Wachtwoord- en Procesbeheer!

Maak het beheer van wachtwoorden en samenwerken eenvoudiger dan ooit met onze geïntegreerde oplossing. Speciaal ontwikkeld voor klanten van IT-servicebedrijven en perfect geïntegreerd met IT Glue, biedt deze tool een naadloze ervaring voor het beheren van teams, wachtwoorden en documentatie. Vereenvoudig uw processen en verhoog de productiviteit met deze ultieme oplossing voor gestroomlijnde samenwerking.

Wat is MyGlue?

MyGlue is een krachtig wachtwoordbeheerplatform dat is ontwikkeld om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens te versterken. Het biedt een geavanceerde oplossing voor wachtwoordbeheer en samenwerking, speciaal op maat gemaakt voor klanten van IT-dienstverlenende bedrijven.

Naadloos geïntegreerd met IT Glue, onze vertrouwde tool voor gegevensopslag, tilt deze toevoeging uw digitale veiligheid en efficiëntie naar nieuwe hoogten.

Hoe werkt MyGlue?

MyGlue biedt een intuïtieve interface waarmee u moeiteloos wachtwoorden kunt genereren, delen en beheren.

Het stelt u in staat om krachtige, unieke wachtwoorden te creëren voor al uw accounts en applicaties.

Bovendien kunt u met MyGlue veilig wachtwoorden delen met collega’s, terwijl u volledig gerustgesteld bent over de beveiliging. Zeg maar dag tegen Excel-bestanden of notities op uw scherm – MyGlue brengt u een gestroomlijnde en veilige oplossing voor wachtwoordbeheer.

Verbeterde
beveiliging

MyGlue versterkt de beveiliging van uw bedrijfsgegevens door het gebruik van sterke en unieke wachtwoorden te bevorderen.

Efficiënt wachtwoordbeheer

Beheer al uw wachtwoorden op één centrale plaats met een gebruiksvriendelijke interface.

Veilig delen van wachtwoorden

Deel wachtwoorden veilig met teamleden zonder de zorgen over compromitterende beveiliging.

Veilig Netwerkbeheer

MyGlue biedt u de mogelijkheid om via één beveiligd platform toegang te krijgen tot uw netwerk en wachtwoorden die wij voor u beheren. Dit maakt het delen van cruciale informatie tussen u en ons team eenvoudiger en veiliger dan ooit tevoren.

Hoe krijgt u toegang tot MyGlue?

MyGlue zit standaard bij ons beveiligingspakket.

Wilt u graag gebruik maken van MyGlue? Neem dan nu contact met ons op!

MyGlue